Jak ovládnout své emoce Krok za krokem k pozitivnějšímu prožívání každého dne - Meurisse, Thibaut (Grada, 2022)
​Míváte někdy ve svých myšlenkách sklon k negativitě? Potřebujete pomoct s překonáním svých negativních emocí a posílením pozitivních? Pojďme se spolu vydat krok za krokem od strachu, úzkosti a dalších negativních pocitů k pozitivním.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Sebepoznání; Šťastný život; Sebedůvěra a emoce