Akutní kardiologie Třetí, přepracované a doplněné vydání - Kautzner, Josef (Grada, 2021)
Nové vydání mimořádné úspěšné knihy si zachovalo svůj osvědčený přehledný formát a je přepracováno podle nových guidelines Evropské kardiologické společnosti.
Keywords: Kardiologie, angiologie