Spisovatelé ve stínu Rozšířené vydání - Med, Jaroslav (Portál, 2004)
Vyvážený soubor statí psaných pro různá periodika nebo encyklopedie. Publikace mapuje osudy významných českých básníků a spisovatelů, kteří měli často společný osud: pro svůj důraz na duchovní rozměr člověka a pro své odmítnutí levicové ideologie
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy