Muž, který se bál žít Skutečný život začíná ve chvíli, kdy vykročíme ze své komfortní zóny. - Montero, Ángel, Miguel (Metafora, 2026)
Příběh muže, který se rozhodne opustit životní jistoty a vydává se na Svatojakubskou cestu, aby znovu našel sám sebe. S každým krokem překonává strach, zpomaluje a objevuje smysl, odvahu i radost z obyčejného bytí. Inspirativní román o tom, že skutečný život začíná ve chvíli, kdy se odhodláme vykročit ze své komfortní zóny.
Keywords: Harmonie těla a duše; Sebepoznání; Šťastný život