Fantom - Fexeus, Henrik (Metafora, 2024)
Prosincovým Stockholmem zmítají třeskuté mrazy i předvánoční horečka. Ministr spravedlnosti ale nemá na svátky ani pomyšlení. Podle všeho mu zbývají poslední dny života. Ve stockholmském metru jsou nalezeny kostry neznámých obětí. Má být ministr další v pořadí? Pachatel jako by byl všude, avšak nezanechává po sobě jedinou stopu.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky