Kult - Fexeus, Henrik (Metafora, 2023)
Když ze školky nečekaně zmizí malý chlapec a policie zjistí znepokojivé souvislosti, vyšetřovatelka Mina Dabiriová povolá na pomoc opět mentalistu Vincenta Waldera. Společně nalézají indicie, které naznačují, že pachatel rozehrává obzvlášť děsivou partii. Podaří se Mině a Vincentovi včas zastavit vraha, který se zaměřuje na ty nejzranitelnější?
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery