Svěřenské fondy krok za krokem - Hrušková, Eva (Grada, 2021)
Seznamte se s velice zajímavým a přínosným právním nástrojem, jak si uspořádat rodinné majetkové poměry a vyhnout se problémům do budoucna. Ucelený zdroj informací o svěřenských fondech naprosto pro každého!
Keywords: Právo