Chronická pánevní bolest - Urban, Michael (Grada, 2023)
První domácí souhrnná publikace na toto téma po více než 60 letech, kterou sepsal kolektiv našich předních odborníků z mnoha oborů, přestavuje současně multioborovou spolupráci, která je při řešení tohoto medicínského problému nezbytná.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie