Fit recepty pro každého - Kalašová, Tereza (Grada, 2021)
Naučte se jíst zdravě díky kuchařce plné fit receptů, dostaňte se do formy a vymaňte se jednou provždy z koloběhu hubnutí a tloustnutí!
Keywords: Kuchařky; Výživa