Medicína založená na důkazu a klinická epidemiologie - Janout, Vladimír (Grada, 2021)
Publikace, která na našem knižním trhu léta chyběla. Pomůže pochopit rozhodovací proces, který ovládá současnou medicínu, v souvislostech klinické epidemiologie. Je vhodná jak pro studenty lékařských a nelékařských zdravotnických oborů, tak zejména pro postgraduální studenty všech oborů.
Keywords: Ostatní lékařské obory