Jabloňové lásky - Široká, Zuzana (Metafora, 2025)
Šest generací žen v odlehlé vísce na slovenském venkově po léta odolávalo válkám, chudobě, násilí, týrání i lidské nevraživosti. Nejmladší z nich se po životním klopýtnutí vrací do rodného domu uprostřed jabloňového sadu, kde hledá klid, domov pro nenarozené dítě a smysluplnou práci. Objeví tu však mnohem víc...
Keywords: Romantika, romány pro ženy