Etika versus emoce kazuistiky pro pracovníky ve zdravotnictví, ve školství a v sociální oblasti - Rapčan, Milan (Grada, 2021)
Kniha plná příběhů popisujících situace ve zdravotnických zařízeních, školách a v sociální oblasti. Každý zdravotník, učitel, sociální pracovník i jiní, kteří pracují s lidmi, dobře vědí, jak je někdy těžké zachovat se vždy správně, s úctou, pravdou, ryzostí a láskou, zkrátka profesionálně a lidsky.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika