Sociální práce na příkladech z praxe - Klepáčková, Olga (Grada, 2022)
Kde začíná a končí pomoc sociálních pracovníků jejich klientům? Co vše vlastně tuto pomoc představuje a co považují za nejpřínosnější formu podpory sami klienti? Publikace přináší pestrou mozaiku příkladů a postřehů z každodenní praxe sociálních pracovníků a jejich kolegů.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník