Krása jednoduchosti Umění dobrého života - Kumár, Satiš (Alferia, 2021)
Tato kniha je určena všem, kteří chtějí vystoupit z nekonečného kolotoče soupeření a spotřeby a místo toho usilovat o život, který upřednostňuje ekologickou integritu Země, sociální spravedlnost a osobní klid a štěstí.
Keywords: Harmonie těla a duše