Dětská přednemocniční a urgentní péče Druhé, přepracované a doplněné vydání - Mixa, Vladimír (Grada, 2021)
Nové vydání oblíbené a úspěšné knihy, reflektující současná guidelines, je vyhledávanou pomůckou pro lékařské i nelékařské zdravotnické pracovníky, kteří se ve své práci mohou setkat s urgentně nemocným nebo poraněným dítětem v těžkém stavu.
Keywords: Lékařské obory