Iluze Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním - Fexeus, Henrik (Metafora, 2022)
Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta - známého mentalistu Vincenta Waldera. Netradiční dvojice však záhy zjistí, že nestojí proti obyčejnému zabijákovi, nýbrž nebezpečnému sériovému vrahovi. A jediný způsob, jak ho dopadnout, je předvídat jeho kroky...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky