Splněné přání - O´Connorová, Barbara (Bambook, 2021)
Poutavý příběh o věrném a neobyčejném kamarádství, hledání opravdového domova i rodiny a také o jednom chlupatém psím tulákovi.
Keywords: Čtení s poučením; Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky