Obr z mlhy Mytická postava obřího sériového vraha se po letech opět objevuje - Loubry, Jerome (Metafora, 2021)
Kdo je tajemný Obr z mlhy, jehož sériové vraždění před patnácti lety děsilo obyvatele Detroitu a který se zřejmě znovu vrátil na místo činu? Když se v sychravých ulicích znovu začnou ztrácet děti, musí detektiv Stan Mitchell spojit síly s mladou inspektorkou Sarah Berkhampovou - než se ale postaví tajemnému zabijákovi, musí čelit vlastním démonům.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory; Krimi, detektivky