Naděje v medicíně - Ptáček, Radek (Grada, 2020)
Další z řady publikací České lékařské komory editorů prof. Radka Ptáčka a doc. Petra Bartůňka, které se věnují etickým a psychologickým aspektům současné medicíny a jsou spjaty se stejně zaměřenými konferencemi. Tato desátá monografie rozebírá význam naděje v medicíně v jednotlivých lékařských oborech i etické otázky kolem pandemie covid-19.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika