Začínáme programovat v jazyku Java - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2022)
Kniha o programovaní v jazyku Java (v současnosti nejpoužívanějším jazykem pro tvorbu rozsáhlých programů a aplikací) je určena především začátečníkům. Seznamuje čtenáře postupně s jednotlivými konstrukcemi jazyka, a přitom se neomezuje pouze na to, jak navržený program zakódovat, ale učí ho doopravdy programovat.
Keywords: Programování