Vývojová neuropsychologie - Orel, Miroslav (Grada, 2021)
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu - zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
Keywords: Psychologie odborná