Kouzelná třída - další rok s vílou Jasmínou - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2021)
Další příběh oblíbené série je tu! Vyrazte s páťáky z kouzelné třídy na školní výlet, který rozhodně nebude obyčejný. Žáci stráví tři dny v opuštěné chatě a vyzkoušejí také kouzelný sirup.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy