Ambulantní kardiologie v praxi Snadno a s přehledem - Skalická, Hana (Grada, 2022)
Kniha našich předních kardiologů a dalších specialistů přináší propojení aktuálních odborných znalostí a klinické praxe s provozem v ambulanci, a to nejen kardiologické. Vedle odborných kapitol nabízí komplexní pohled na to, jak postupovat a na co nezapomenout při zahájení a následném vedení samostatné ambulantní praxe.
Keywords: Kardiologie, angiologie