Stará fotografie Strhující příběh podle skutečných událostí - Vrchovský, Ladislav (Cosmopolis, 2021)
Jaký je skutečný obsah slov přátelství, vlastenectví, láska k vlasti a k rodné zemi? Jsou to stále platné hodnoty? Co vede lidi k udavačství, z čeho se rodí nenávist? Hlavně na tyto otázky se pokouší najít autor odpověď prostřednictvím románu, který je zpracován na pozadí skutečných historických událostí.
Keywords: Historické romány; Memoáry, osobnosti a osudy