Vražda v ledu - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2021)
Na náměstí uprostřed města se objevila nasvícená ledová socha a nikdo netuší, kde se tam vzala. Jenže v ledu je uvězněná mrtvá žena.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky