Knížka o kočkách - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2023)
Kočky mají největší radost, když si s nimi někdo povídá. Do každého příběhu pořádně zatnou drápky a vydrží mňoukat celé hodiny. Nevěříte? Naštěstí známe někoho, kdo vás o tom přesvědčí.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; První čtení