Tvoření z přírodnin - Grimmichová, Isabella, Alena (Grada, 2021)
Inspirujte se, jak proměnit zajímavé a tvary i barvami dokonalé přírodniny, které najdete na procházce v lese, na louce nebo u vody, v užitečnou dekoraci interiéru, hračku nebo dárek pro své blízké.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi