Květiny pro duši - Ferrero, Bruno (Portál, 2011)
Laskavé příběhy a podobenství známého italského sběratele moudrostí a poučení mají tentokrát jako úvodní epizodu rozhovor mezi nadutým košatým dubem a tichou a skromnou růží. Dubisko se nafukuje tím, jak umí zahrát množstvím tónů, které vydávají jeho větve klátící se v podzimním větru, zatímco suchá trnitá růže se tiše krčí ve svém trní. Ovšem když rozkvete zjara rudými květy, celá zahrada jí zatleská. Nejnovější příběhy Bruna Ferrera znovu potěší rodiče, vychovatele, dospívající čtenáře i milovníky narativní spirituální literatury. B. Ferrero, salesiánský kněz, je ředitelem turínského nakladatelství ELLEDICI. S velkým zájmem se setkaly jeho v Portálu vydané knihy Příběhy pro potěchu duše, Další příběhy pro potěchu duše, Paprsek slunce pro duši, Živá voda pro duši, Vánoční příběhy pro potěchu duše nebo Pohlazení pro duši.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení