Sociologie Klíčová témata a pojmy, 2., doplněné a aktualizované vydání - Urban, Lukáš (Grada, 2022)
Říká se, že jednou z otázek nejvlastnějších lidskému druhu je přemýšlivá otázka proč. Existuje věda, které je nepochybující splývání s dobou a vůlí mocných programově protivné, která na mnohá "proč" kriticky odpovídá a nová "proč" s přirozenou potřebou další emancipace formuluje. Vydejte se s námi na úžasnou cestu za poznáním SOCIOLOGIE.
Keywords: Sociologie