Byli jsme mladí a stateční - Gaynorová, Hazel (Cosmopolis, 2021)
Místo vánočních prázdnin přišla noční můra. Jak se mají učitelé postarat o svěřené děti, když jsou vydáni napospas nepřátelské armádě a dozorcům v japonském internačním táboře?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Historické romány; Memoáry, osobnosti a osudy