Záhada ztracené knížky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2026)
Oskar miluje počítání, ale čtení ho nebaví. Proto si v nové knize raději hledá čísla stran, která různě sčítá a odečítá. Jenže pak se jeho knížka záhadně ztratí a Oskar se s dědečkem pustí do hledání. Pátrání se pořádně zamotá, když se kniha znovu objeví spolu s tajemnou šifrou...
Keywords: Příběhy, deníky