Postupy v ošetřovatelské péči 1 Základní fyzikální vyšetření sestrou, měření fyziologických funkcí - Plevová, Ilona (Grada, 2022)
Postupy v ošetřovatelské péči stručně, jasně, přehledně. Poslech, pohmat, pohled, poklep; vědomí, puls, dech, tlak, tělesná teplota. Indikace, příprava pacienta, pomůcky, provedení, sledování, vyhodnocení. Novinky, doporučení, možné komplikace a užitečné rady.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc