Postupy v ošetřovatelské péči 3 Enterální výživa - Plevová, Ilona (Grada, 2023)
Publikace je zaměřena na aplikaci enterální výživy, výživy "fyziologickou cestou podání". Je rozdělena do šesti kapitol, které přinášejí základní informace z dané problematiky.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc