Jedlé a jedovaté rostliny a plody Poznej rozdíl - Hecker, Frank (Grada, 2021)
Mohu to sníst, nebo mě to zabije? Praktický průvodce, který vám spolehlivě pomůže v rozlišení jedlých rostlin a plodů od druhů nepoživatelných, nebo dokonce jedovatých.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás