Transgenerační přenos Trauma a odolnost - Preiss, Marek (Grada, 2023)
Kniha je určena odborníkům i studentům, kteří se zajímají o způsoby a podoby přenosu životních zkušeností, zvláště těch traumatických, do dalších generací.
Keywords: Psychologie odborná