Síla přírodní fermentace - vázané vydání Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Katz, Ellix, Sandor (Alferia, 2020)
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Keywords: Kuchařky; Výživa; Alternativní léčení; Dárkové knížky; Životní styl