Nosní polypóza - Schalek, Petr (Grada, 2021)
Kniha shrnuje současné poznatky o nosní polypóze a možnosti jejich využití v diagnostice a léčbě v každodenní rinologické praxi, případně v praxi alergologů, imunologů a praktických lékařů.
Keywords: Lékařské obory; Oftalmologie, ORL