Trombóza a malignita - Hirmerová, Jana (Grada, 2021)
Kniha zkušeného autorského kolektivu angiologů a onkologů přináší souhrnný pohled na problematiku žilního tromboembolismu u pacientů s onkologickým onemocněním.
Keywords: Onkologie