Rub a líc plastické chirurgie - Měšťák, Jan (Grada, 2021)
Publikace upozorňuje na skutečnost, že estetická chirurgie přináší pacientovi radost a štěstí, pokud byla operace kosmetické vady úspěšná. Na druhou stranu však může být příčinou velkého zklamání a nemalých životních strastí, a to v případě operace, která nesplnila původní očekávání.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Psychiatrie, psychoterapie