Kardiologie Svazek VI-X - Táborský, Miloš (Grada, 2021)
Unikátní učebnice kardiologie v deseti svazcích s mimořádně rozsáhlou obrazovou dokumentací včetně videí. Editorský a autorský kolektiv zahrnuje české i slovenské kardiology a další odborníky z předních pracovišť.
Keywords: Kardiologie, angiologie