Onemocnění hrudní aorty - Rohn, Vilém (Grada, 2024)
Ojedinělá monografie shrnuje komplexně a s důrazem na klinickou praxi poznatky o těchto život ohrožujících onemocněních a je určena nejenom kardiologům, kardiochirurgům, ale i lékařům a zdravotníkům v první linii.
Keywords: Lékařské obory