Antibiotika a infekce v těhotenství a laktaci - Adámková, Václava (Grada, 2022)
Nová monografie zkušené editorky Václavy Adámkové a autorského kolektivu se věnuje problematice antibiotik a infekčních komplikací v těhotenství a laktaci kompletně, přitom ale stručně a přehledně a s jasným klinickým poselstvím.
Keywords: Lékařské obory