Můj příběh jménem POLICIE - Duda, Jan (Cosmopolis, 2020)
Jak doopravdy funguje česká policie, na jakých principech stojí její každodenní činnost, jaké nároky jsou kladeny na práci řadových policistů? Otevřená výpověď docela obyčejného policisty, který byl příslušníkem Policie České republiky necelých dvanáct let.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy