Poznejte hmyz našich zahrad - Oftringová, Bärbel (Grada, 2021)
Všimli jste si, kolik drobných obyvatel má vaše zahrada? Zjistěte, co jsou zač a přečtěte si, jak zajímavý život žijí a jak jsou mnozí z nich pro vás užiteční.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahrada