Radost z pozorování ptáků ve městě a okolí - Schmolz, Michael (Grada, 2021)
Na obloze nad našimi městy a vesnicemi, v parcích a na hřbitovech, všude jsou ptáci! Pokud chcete lépe poznat své létající sousedy, vezměte si tuto knihu a vyrazte ven. Každý den můžete pozorovat rozmanité druhy a často objevíte něco úžasného!
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda