Klinická propedeutika v urgentnej medicíne 2., prepracované a doplnené vydanie - Dobiáš, Viliam (Grada, 2022)
Vysokoškolská pregraduálna aj postgraduálna učebnica pre ošetrovateľské a lekárske odbory sa prednostne venuje princípom odberu anamnézy a zásadám fyzikálneho vyšetrenia v podmienkach neodkladnej prednemocničnej starostlivosti. V 2. vydaní pribudlo 6 nových kapitol, ostatné boli prepracované a doplnené o nové poznatky.
Keywords: Záchranář