Péče on-line v psychosociálních oborech Možnosti, limity, rizika - Jochmannová, Leona (Grada, 2023)
Pandemie COVID-19 významně urychlila definování distanční formy péče při práci s klienty a pacienty. Tato odborná monografie nabízí propojení analýz četných zahraničních zdrojů s originálním českým výzkumem a konkrétními odbornými zkušenostmi z praxe.
Keywords: Psychologie odborná