Láskyplné hubnutí Psychologický a výživový průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy - Douchová, Zuzana (Grada, 2022)
Kniha je komplexní průvodce pro ženy, kde se naučíte, jak o sebe láskyplně pečovat v oblastech výživy, pohybu i psychiky. Je pestrá a ubírá se různými směry, ale cíl má jen jeden - vás, spokojenou, zdravou a šťastnou.
Keywords: Hubnutí; Výživa; Životní styl