Léčebná rehabilitace v geriatrii - Navrátil, Leoš (Grada, 2023)
Publikace je určena studentům zdravotnických fakult, biomedicínského inženýrství, fyzioterapeutům i lékařům pro využití v praxi. Podává ucelený mezioborový přehled o možnostech rehabilitace této věkové skupiny pacientů.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník