Povídky a jedna báseň - Svěrák, Zdeněk (Cosmopolis, 2021)
Laskavý humor a životní nadhled Zdeňka Svěráka je vždy pohlazením po duši. Není tomu jinak ani ve zcela nových povídkách, které jsou vydávány u příležitosti autorova významného životního jubilea. Jako bonus kniha obsahuje dojemnou báseň s nečekaným poselstvím, a navíc v jedné povídce mohou jen sami čtenáři odhalit pachatele trestného činu.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira